[Ryan] έγραψε να μας πείτε για την εν μέρει 3D τυπωμένη Steadycam Mount σε εκπαιδευτικούς. Στο βίντεο μετά το διάλειμμα, το Cam παραμένει αρκετά συνεπές μέσω μερικών βασικών δοκιμών. Η βάση είναι μια λαβή κυλίνδρου βαφής και η συσκευή λειτουργεί χρησιμοποιώντας ένα μακρύ βραχίονα στο κάτω μέρος με μερικά βάρη για να κρατήσει το cam όρθιο. Αυτή η διαχείριση συνδέεται με τα βάρη και την έκρηξη μέσω ενός συστήματος 3-αξόνων που επιτρέπει στην κάμερα να παραμείνει σχετικά συνεπής, ακόμη και αν το χέρι σας δεν είναι. Παρέχετε πλήρη νομοσχέδιο υλικών και τα απαραίτητα αρχεία STL.

Φυσικά αν είστε “παλιό σχολείο” και θέλετε να χρησιμοποιήσετε μεθόδους αφαίρεσης κατασκευής, μπορείτε πάντα να ελέγξετε αυτό το [σταθεροποιητή κάμερας] από [gadgets do-it-yourself]. Η συσκευή λειτουργεί με σχεδόν ταυτόσημο τρόπο, αλλά η BOM φαίνεται να είναι: μέταλλο, βίδες, ράβδος με σπείρωμα. Υπάρχουν μερικά δροσερά κινούμενα gifs σε δράση στον ιστότοπο ή ελέγξτε το βίντεο μετά το διάλειμμα.

Ως μπόνους “κάμερας”, ελέγξτε αυτό το απίστευτα εύκολο [gopro] (ή οποιαδήποτε άλλη μικρή φωτογραφική μηχανή). πραγματικά έξυπνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *