στο DroidViews, αγαπάμε ταπετσαρίες και συνεχίζουμε να τα μοιραζόμαστε κάθε τόσο. Σήμερα, είμαστε εδώ με τις ταπετσαρίες Lenovo Phab 2 Plus. Ωστόσο, πριν μιλήσουμε για τις ταπετσαρίες, επιτρέψτε μου να δώσω μια σύντομη εισαγωγή στο ίδιο το τηλέφωνο. Το Phab 2 δεν είναι μόνο ένα τεράστιο αλλά και ένα βαρύ τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ περισσότερο ένα tablet που μπορεί να βρείτε πολύ ενοχλητικό να κρατάτε και να μεταφέρετε ακόμα κι αν έχετε ευλογήσει με μια ασυνήθιστα μεγάλη παλάμη και έχει μια μεγάλη τσέπη παντελονιού.

Το τηλέφωνο είναι διάδοχος του Phab 2 και διαθέτει οθόνη Full HD και βάρος 218 γραμμάρια IPS LCD 6,4 ιντσών. Το τηλέφωνο έχει μεταλλικό unibody και καμπύλο γυαλί γορίλλας και αισθάνεται αρκετά δύσκολη για να επιβιώσει μερικές τυχαίες σταγόνες.

Όντας ένας μεσαίου-ranger, το Lenovo Phab 2 Plus είναι ειδικά ανάλογα. Τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Octa-Core MediaTek SoC (MT8783). Το τηλέφωνο έχει RAM 3 GB και 32 GB εσωτερικής αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί έως και 256 GB χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD. Ο Juicer των 4050 mah υπόσχεται μια μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το τηλέφωνο διαθέτει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με μπροστινή τοποθεσία. Έρχεται με το απόθεμα Android Marshmallow με τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις του Lenovo από το κουτί.

Κατεβάστε το Lenovo Phab 2 Plus Stock Wallpapers
Όσο για τις ταπετσαρίες αποθεμάτων από το Lenovo Phab 2, η συσκευή έρχεται με 16 Wallpapers Full HD με ανάλυση 1080 x 1920 PX. Για να κατεβάσετε τις ταπετσαρίες, απλά κάντε κλικ στο ένα προς ένα, κάντε δεξί κλικ στη μεγάλη εικόνα προεπισκόπησης και επιλέξτε “Ανοίξτε τη σύνδεση μιας νέας καρτέλας” και αποθηκεύστε τα στον υπολογιστή σας.

Βόρειο σέλας

Aurora borealis ή βόρεια φώτα

Aurora πάνω από το φιόρδ

Η τύχη του Mackenzie

Aurora Borealis στο Kirkjufell

Aurora shoelaces

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε όλες τις ταπετσαρίες που εμφανίζονται παραπάνω ως ένα μόνο φερμουάρ.

Lenovo Phab2 plus_wallpaper.zip | Σύνδεσμος καθρέφτη

Για να κατεβάσετε πολύ περισσότερες ταπετσαρίες, επισκεφθείτε την ενότητα ταπετσαρία μας. Για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο, έχουμε επιταχύνει μερικά εκπληκτικά πακέτα ταπετσαρίας παρακάτω:

Ταπετσαρίες Oppo R9 και R9 Plus

Vivo X5 Max Stock Wallpapers (Full HD)

HTC Desire 10 Pro Stock Wallpapers (QHD)

Ταπετσαρίες αποθεμάτων Coolpad Dazen X7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *