Πολλοί από εμάς που διατίθενται είναι ευλογημένοι από τον Παντοδύναμο Θεό με την ικανότητα να μιλάμε όχι μόνο ένα, όσο περισσότερο περισσότερο από μία γλώσσα κάθε φορά. Αυτό μπορεί να είναι αγγλικά μαζί με μια ακόμη γλώσσα που μπορεί να είναι η μητρική μας γλώσσα ή οποιοδήποτε είδος συνδυασμού γλωσσών. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο καλά έμπειροι είμαστε στη μητρική μας γλώσσα ή σε οποιοδήποτε είδος άλλης γλώσσας, η προφορά μπορεί να είναι ή να μην είναι τέλεια. Επιπλέον, η προφορά μιας συγκεκριμένης γλώσσας διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μιλώντας για προφορά, πρέπει να σας δείξω μια εφαρμογή που ονομάζεται Pronounce – εντελώς δωρεάν κείμενο εκτός σύνδεσης σε ομιλία. Αυτή η εφαρμογή Bit Bit σας βοηθά να βελτιώσετε την προφορά των λέξεων σας μετατρέποντας μια λέξη, φράση ή emoji που πληκτρολογείτε ή εισάγετε σε ομιλία που ακούγεται μέσω του ηχείου του τηλεφώνου.

Αρκετά είπε, ας πηδήξουμε απευθείας στα στιγμιότυπα οθόνης καθώς και να πάμε με την εφαρμογή λεπτομερώς για να ανακαλύψουμε περισσότερα.

Πρέπει να διαβάσετε: Διαβάστε τις προτιμώμενες ιστοσελίδες σας εκτός σύνδεσης καθώς και αποθήκευση δεδομένων σε σύντομο επισκέπτη άρθρου εκτός σύνδεσης

Προφορά – εντελώς δωρεάν κείμενο εκτός σύνδεσης σε ομιλία

Προφορά εφαρμογής σε δράση.
Πληκτρολογήστε ή εισάγετε οποιοδήποτε τύπο λέξης, φράση ή ακόμα και ένα χαμόγελο στο πεδίο κειμένου καθώς και πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής για να το προφέρετε. Έχω επιλέξει να προφέρω τη λέξη «πρότυπο».

Η λέξη «πρότυπο» είναι προφέρεται.
Αφού προφέρεται μια λέξη, έχετε την επιλογή να προτιμήσετε τη λέξη, να μοιραστείτε ή να την προφέρετε για άλλη μια φορά καθώς και και πάλι. Επιπλέον, πατήστε το εικονίδιο της καρδιάς στην κάτω αριστερή πλευρά για να αποκτήσετε πρόσβαση στις προτιμώμενες λέξεις σας. Ομοίως, πατήστε το εικονίδιο στην κάτω δεξιά πλευρά για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ομιλίας.

Τμήμα Αγαπημένων.
Εδώ σας προσφέρονται με την λίστα λέξεων που έχετε αγαπήσει. Πατήστε το εικονίδιο στην επάνω δεξιά πλευρά για να αφαιρέσετε ή να διαγράψετε τα αγαπημένα.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό των λέξεων που προφέρονται, πατήστε το κουμπί Down Arrow το οποίο προσφέρεται μόνο όταν το πεδίο κειμένου είναι άδειο. Επιθεωρήστε το επόμενο στιγμιότυπο οθόνης για να κατανοήσετε περισσότερα.

Ιστορία των λέξεων που προφέρονται όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης. Επιπλέον, πατήστε το κουμπί στην επάνω δεξιά πλευρά για να αφαιρέσετε το ιστορικό.

Μην χάσετε: Οι Uvlens βοηθούν να σας κρατούν χωρίς κινδύνους από επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες

Πατήστε στο εικονίδιο γλώσσας για να επιλέξετε τις προσφερόμενες γλώσσες. Αυτή η επιλογή προσφέρεται μόνο κατά τη χρήση του κειμένου Google σε ομιλία που είναι διαμορφωμένη στις ρυθμίσεις. Επιλέξτε οποιοδήποτε τύπο των προσφερόμενων γλωσσών για να προφέρετε τη λέξη ή μια λέξη σε διαφορετική διάλεκτο γλώσσας ή προφορά.

Ο Emoji επέλεξε να προφέρει. Αυτό το emoji ονομάζεται «δροσερό» emoji.
Favourited το «δροσερό» emoji, που προτείνεται από το εικονίδιο της καρδιάς που γίνεται κίτρινο όταν πατάτε για να το προτιμάτε.

Λειτουργεί και στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Απλά πατήστε, καθώς και κρατήστε μια λέξη για να φέρετε το μικρό μενού, τότε, επιλέξτε προφορά.

συμπέρασμα

Έτσι λοιπόν εδώ τελειώνω την εκτεταμένη αξιολόγηση της εφαρμογής που ονομάζεται προφορά. Αυτή η εφαρμογή Bit Bit είναι πραγματικά διαθέσιμη σε χρήσιμη όταν θέλετε να βελτιώσετε την προφορά σας, είτε στη μητρική σας γλώσσα είτε σε οποιοδήποτε είδος άλλης γλώσσας με την οποία είστε πολύ καλά.

Αισθάνεστε εντελώς ελεύθερος να χτυπήσετε στο τμήμα σχολίων παρακάτω σχετικά με την εμπειρία σας με αυτήν την εφαρμογή Bit Bit. Κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του σύνδεσμου που παρέχεται παρακάτω.

[GooglePlay URL = “”/]
Διαβάστε επίσης: Top 5 Apps Android που δεν πρέπει να χάσετε (Σεπτέμβριος 2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *