[Craig] που αποστέλλεται σε ένα σύνδεσμο σε αυτό το έργο το οποίο καταφέρνει να εφαρμόσει την παρακολούθηση χρώματος σε ένα μικροελεγκτή 8 bit σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτή είναι μια αρκετά απίστευτη απόδοση, αλλά δεν μιλάμε επίσης για τη χρήση μικροελεγκτών χόμπι-βαθμού. Το C8051F360 είναι ένας μικροελεγκτής βραχίονα με 100 mips απόδοση και με ένα ρολόι συστήματος που μπορεί να λειτουργήσει σε έως και 100 MHz. Πρέπει επίσης να θεωρήσετε ότι το τσιπ θα είναι σε θέση να κάνει τίποτα άλλο, ενώ στη λειτουργία παρακολούθησης. Ακόμη και με αυτά τα gotchase, είναι ακόμα αρκετά απίστευτο.

Η ρύθμιση χρησιμοποιεί μια μονάδα κάμερας OV7720 Ovivision OV7720. Έχει το δικό του 24 MHz ρολόι, το οποίο χρησιμοποιείται ως το σήμα ρολογιού στο PLL του μικροελεγκτή για τη δημιουργία ενός ρολογιού συστήματος 96 MHz. Ο κώδικας, ο οποίος είναι γραμμένος σε ένα συνδυασμό της γλώσσας C και της συναρμολόγησης, ωθεί τα ληφθέντα δεδομένα παρακολούθησης σε έναν υπολογιστή μέσω σύνδεσης σειριακής θύρας. Μετά το διάλειμμα μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο επίδειξης γυμνού οστών που απεικονίζει τι βλέπει η κάμερα και ποια δεδομένα εμφανίζονται στον υπολογιστή.

Εάν είχατε το σύστημα στο χέρι, τι θα το χρησιμοποιούσατε; Ίσως είναι μια τέλεια προσθήκη σε αυτό το πιστόλι Sentry Paintball στο οποίο έχετε χάσει μακριά;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *