στον τίτλο της ανάρτησής του [Donald Derek] καλεί αυτό το Google TV μπορείτε να χτίσετε τον εαυτό σας. Αυτό είναι σίγουρα μια υπερφόρτωση. Αλλά το έργο εξακολουθεί να είναι μια πολύ εξαιρετική έξυπνη τηλεόραση που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας ένα βατόμουρο PI.

Το έργο Open Source ξεκινά με το Rasbian OS, μια έκδοση RPI του Debian Linux. Η λειτουργικότητα αναπτύσσεται εγκαθιστώντας το χρώμιο για την εμφάνιση ιστοσελίδων, ένα σενάριο για τη λήψη βίντεο στο YouTube και το OMXPlayer για αναπαραγωγή βίντεο συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου 1080p HD. Η παραπάνω εικόνα δείχνει τον ελεγκτή έξυπνου τηλεφώνου για το σύστημα. Αυτό παρέχεται από μια διαμόρφωση Node.js που διαχειρίζεται την επικοινωνία μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και της πλακέτας RPI.

Από τη μία πλευρά, αγαπάμε ότι αυτό είναι ανοιχτό. Από την άλλη, δεν πρόκειται να αξιοποιήσει σε πολλά από το περιεχόμενο που κάνει μια τηλεόραση Google τόσο πολύτιμη. Για παράδειγμα, δεν θα μπορείτε να απολαμβάνετε το Netflix επειδή η υπηρεσία αυτή δεν λειτουργεί σε συστήματα Linux. Αλλά πρέπει να είστε σε θέση να απολαύσετε περιεχόμενο που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης όπως το Hulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *