αναρωτήθηκαν ποτέ για μια ταχύτερη μέθοδο για να ανακαλύψετε μια εφαρμογή για να δείτε ακριβώς πόσο γεμάτο είναι το συρτάρι της εφαρμογής σας. Είμαι βέβαιος ότι θα υπήρχαν πολλά γεγονότα όταν χρειάζεστε γρήγορα μια συγκεκριμένη εργασία σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή επιθυμούσατε να τηλεφωνήσετε επειγόντως κάποιον, ωστόσο ανακαλύπτοντας την εφαρμογή/επαφή μεταξύ των πολυάριθμων εφαρμογών/επαφών που έχετε στο τηλέφωνό σας εσύ κάτω. Το Appdialer είναι η εφαρμογή που πρέπει να ρυθμίσετε καλύτερα, κάνει όλη την αναζήτηση για εσάς με λιγότερες βρύσες που σας εξοικονομούν από την ταλαιπωρία να το κάνετε μόνοι σας.

Το AppDialer είναι μια εύκολη εφαρμογή που αναζητά εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στην κινητή συσκευή σας, εξοικονομώντας σας πολύ χρόνο. Επίσης, αναζητά τις επαφές στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε καθώς και να τοποθετήσετε μια επείγουσα τηλεφωνική κλήση σε χρόνο μηδέν.

Χαρακτηριστικά:

Intelligent: Περιηγηθείτε χρησιμοποιώντας ένα προγνωστικό πληκτρολόγιο Qwerty ή ένα χέρι σοφό T9 Numpad.

Ισχυρό: Περιηγηθείτε για εφαρμογές με όνομα ή όνομα δέσμης καθώς και επαφές με το όνομα ή τον αριθμό που χρησιμοποιεί το T9 Numpad.

Προσωπικά: Το ιστορικό χρήσης σας βοηθά να προσφέρουν προσαρμοσμένα αποτελέσματα για εσάς.

Προγραμματική: Ο προχωρημένος αλγόριθμος προγνωστικής προτείνει εφαρμογές ακόμη και πριν αναζητήσετε.

Widget: Η έκδοση pro ξεκλειδώνει το widget οθόνης του σπιτιού, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση απευθείας από την εξοικονόμηση οθόνης του σπιτιού σας.

Οι ενέργειες εφαρμογής καθώς και να έρθετε σε επαφή με τις ενέργειες περιλαμβάνονται στην έκδοση PRO, σας επιτρέπει να κάνετε πολύ περισσότερα από το άνοιγμα της εφαρμογής.

Είναι πολύ απλό να χρησιμοποιηθεί καθώς και να πάρει τα ακριβή αποτελέσματα γρήγορα. Για μια εφαρμογή περιηγηθείτε απλώς πληκτρολογήστε λίγους χαρακτήρες του ονόματος της εφαρμογής, καθώς θα ήταν εκεί για να ανοίξετε σε χρόνο μηδέν. Για να έρθω σε επαφή με τον τύπο περιήγησης, το όνομα ή ο αριθμός των και των δύο λειτουργούν εξαιρετικά καλά. Η εφαρμογή παρουσιάζει επίσης μια συνεχή ειδοποίηση στο συρτάρι ειδοποίησης με την καταχώριση πολλών χρησιμοποιούμενων εφαρμογών. Έτσι, συχνά χρησιμοποιούνται εφαρμογές είναι απλά ένα κτύπημα μακριά.

Υπάρχουν μερικά θέματα για να επιλέξετε από ένα ελαφρύ καθώς και ένα σκοτεινό. Το AppDialer μπορεί επίσης να εισαχθεί με το κουμπί από το κουμπί του σπιτιού, όπως και εσείς, σέρνετε για το Google τώρα. Η ικανότητα χρήσης του πληκτρολογίου T9 Numpad ή Qwerty προσθέτει στην ευελιξία αυτής της εφαρμογής. Έτσι και οι δύο τύποι ατόμων μπορεί να απολαύσουν την απόλαυση που περιηγούνται στις εφαρμογές τους, εκείνοι που ανακαλύπτουν το Qwerty πιο βολικό καθώς και εκείνους που χρησιμοποιούνται στο T9 Numpad.

Στοιχεία οθόνης:

Ανακάλυψα ότι ο Appdialer είναι εξαιρετικά χρήσιμος στην καθημερινή μου ζωή, διευκολύνει το καθήκον μου να ψάξω για μια συγκεκριμένη εφαρμογή/επαφή. Δεν χρειάζεται πλέον να μετακινηθείτε σελίδες συρταριών εφαρμογών πίσω καθώς και πίσω ή να μετακινηθείτε με τη λίστα επαφών που δεν τελειώνει ποτέ. Εάν είστε αυτός με πολλές εφαρμογές ή πολλές επαφές στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή. Μοιραστείτε τις απόψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Το AppDialer είναι εντελώς ελεύθερο να χρησιμοποιήσει, ωστόσο, τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ξεκλειδώνονται μόνο στην έκδοση Pro.

[GooglePlay URL = “”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *