Το αμερικανικό δικαστήριο των προσφυγών για το κύκλωμα του D.C. έχει χτυπήσει μια κατευθυντήρια γραμμή που χρειάζεται ψυχαγωγικά άτομα, καθώς και σχεδιαστικά πιλότους αεροσκαφών για να καταχωρήσουν τα drones τους με την FAA.

Αυτό ξεκίνησε όταν ο [John Taylor], ένας χομπιστής RC καθώς και δικηγόρος, κατατέθηκε κατάλληλη εναντίον του FAA αμφισβητεί τη νομιμότητα του προγράμματος εγγραφής του FAA. Αυτή η καταχώριση με drone ξεκίνησε νωρίς το περασμένο έτος, με την FAA να απαιτεί σχεδόν όλα τα drones καθώς και τα αεροσκάφη σχεδιασμού να καταχωρηθούν σε ένα νέο στο σύστημα Internet. Αυτό το σύστημα εγγραφής προκάλεσε πολύ την κατάσχεση. Ο εκσυγχρονισμός του FAA καθώς και η μεταρρύθμιση του νόμου περί 2012, η ​​… η … η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας ενδέχεται να μην προκηρύξει οποιοδήποτε είδος κατευθυντήριας γραμμής ή πολιτικής που αφορά ένα αεροσκάφος σχεδιασμού … “, ο καθορισμός των αεροσκαφών σχεδιασμού ως οποιουδήποτε τύπου μη επανδρωμένου αεροσκάφους που μεταφέρονται μέσα στην οπτική οπτική γραμμή Σχέδια και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Παρά την εντολή αυτή από το Κογκρέσο, η FAA είδε σε σχήμα για να χρειαστεί εγγραφή για κάθε αεροσκάφος σχεδιασμού που ζυγίζει μεταξύ 0,55 καθώς και 55 κιλά, ανεξάρτητα από τη λειτουργία της πτήσης του.

Στην προστασία του προγράμματος εγγραφής του FAA, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κεφάλια ή ουρές των λόγων πίσω από αυτόν τον κανονισμό. Εκτός από την αμφίβολη νομιμότητα του παρόντος κανονισμού, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την εντολή της FAA για τον έλεγχο οτιδήποτε πετάει κάτω από το ανώτατο όριο των 400 ποδιών που αναφέρονται στους κανόνες της FAA. Η ανησυχία της ασφάλειας είναι επίσης ανοιχτή – ένα 2 κιλό Drone είναι πιθανό να προκαλέσει τραυματισμό σε έναν ταξιδιώτη σε μια βιομηχανική πτήση μόνο όταν κάθε 187 εκατομμύρια χρόνια λειτουργίας. Εν ολίγοις, η FAA μπορεί να μην έχει την εντολή να διαχειριστεί την εναέρια κυκλοφορία, την πιστοποίηση, καθώς και την ασφάλεια του εναέριου χώρου του έθνους, όταν αφορά το σχεδιασμό αεροσκαφών.

Ενώ το δικαστήριο κυκλώματος έπληξε την κατευθυντήρια γραμμή για την εγγραφή σχετικά με το σχεδιασμό αεροσκαφών, αυτό εξακολουθεί να ισχύει μόνο για λίγο (κάτω από 55 λίβρες), καθώς και τα τετράγωνα που πετούν μέσα στην οπτική επαφή. Οι βιομηχανικοί χειριστές του Drone εξακολουθούν να φθάσουν το φθινόπωρο κάτω από το PURVENT της FAA, καθώς και για αυτούς το σύστημα εγγραφής του Drone θα σταθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *