[Scott] καθώς και οι φίλοι του είχαν κάποια διασκέδαση με τους φορητούς πομπούς τους κάποια μέρα όταν επέλεξαν ότι ήταν καιρός να αναπτύξει κάποιο πρόσθετο υλικό που μπορεί να μεταδώσει ως καθώς και να πάρει τα δεδομένα. Έβαλαν τα βλέμματά τους σε ένα σύνολο μονάδων πληκτρολόγησης μετατόπισης συχνότητας ήχου που θα μπορούσαν να κωδικοποιηθούν κάθε καθώς και αποκρυπτογράφηση από το αντίστοιχο.

Η ανάπτυξη ξεκίνησε σε ένα απλό ξεκίνημα, κεντράρισμα γύρω από ένα πλακέτα Arduino με μια μονάδα GPS για την αλίευση ακριβών δεδομένων. Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να εκτελέσετε το AFSK. Στην πλευρά μετάδοσης αυτό έγινε κατά το bit που χτυπάει τις ακίδες εξόδου. Μετά από μια ματιά στα προκύπτοντα σήματα σε ένα παλμογράφο η ομάδα ήταν σε θέση να συντονίσει το υλικολογισμικό για μια αρκετά σφιχτή έξοδο 1200 καθώς και 2200 Hz έξοδος. Ωστόσο, η δυσκολία παρασύρεται στην πλευρά αποκωδικοποίησης της εξίσωσης.

Η πρώτη προσπάθεια αποκωδικοποίησης χρησιμοποίησε τη βιβλιοθήκη FreqMeasure που γράφτηκε από το [Paul Stoffregen]. Μετά από καμία επιτυχία δεν μεταφέρθηκαν σε υπηρεσία υλικού στον τύπο του τσιπ Demodator FSK XR-2211 FSK. Θα έπρεπε να ήταν απλό, να το τροφοδοτήσει τα σήματα καθώς και να ελέγχονται οι ακίδες ψηφιακής εξόδου για να πιάσουν τα προτιμώμενα δεδομένα. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο απαίτησες να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο εργασίας στην κορυφή για να απολαύσετε όλα τα στοιχεία του Gory. Η μακρά ιστορία σύντομη, μια θορυβώδης σιδηρόδρομος δύναμης προκάλεσε σποραδική απόδοση αυτού του τσιπ. Μέχρι τη στιγμή που το πρόβλημα αυτό βρέθηκε ότι ο επιτόκιο είχε επιχορηγηθεί καθώς και η δουλειά ήταν δυσκολία ως αποτυχία. Υπήρξε μια γρήγορη επισκευή που μπορεί να το σώσει, όπως η προσθήκη ενός κυκλώματος φιλτραρίσματος για το εν λόγω τσιπ; Ας καταλάβουμε ακριβώς πώς θα πάρετε αυτό το πίσω μέρος σε καλό δρόμο αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.

[Ευχαριστώ Lewin]

Αποτυχία της εβδομάδας είναι μια στήλη Hackaday που τρέχει κάθε Τετάρτη. Βοηθήστε να κρατήσετε τη διασκέδαση, συνθέτοντας τις αποτυχίες του παρελθόντος και στείλτε μας έναν σύνδεσμο προς την ιστορία – ή στέλνοντας συνδέσμους για να σταματήσετε να εργάζεστε να συνθέσετε το Compose Ups, ανακαλύπτοντας τα ταξίδια σας στο Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *